Protectia datelor

Protecția datelor personale


Conform Legii nr.677/
2001 referitor la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice) informăm clienții noștri că societatea s.c. Ricreata s.r.l. necesită datele personale (adresă, vârstă, adresa de email, nume, prenume, număr de telefon) doar pentru:

a.)asigurarea accesului la servicii exclusive
b.)îmbunătățirea paginii de web și statistici (adresa de IP, sistemul de operare sau locația de unde se face accesul paginii respective)
c.)expedierea produselor și a documentelor informaționale
d.) confirmarea comenzilor
e.) soluționarea comenzilor anulate și a altor probleme care apar în cursul procesului de comandă și utilizare a paginii de web
f.) completarea actelor necesare pentru finalizarea unei comenzi (factură, etc.)
g.) crearea unui cont de utilizator
h.) a cere opinia utilizatorilor despre un serviciu sau produs
i.) a oferi șansa utilizatorilor să participe la diferite concursuri

În urma comenzilor făcute pe pagina de web onixplus.ro clienții își dau acordul în mod neechivoc și voluntar, ca informațiile personale să fie înregistrate și prelucrate cu buna-credință și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, de către s.c. Ricreata s.r.l.. Vizitarea acestui site implică respectarea politicii de confidențialitate, a termenilor și a condițiilor de utilizare de către clienți.

Clientul nostru are dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de informare, dreptul de a se adresa justiției respectiv dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul la opoziție, dreptul la solicitarea ștergerii datelor. Aceste acțiuni pot fi inițiate prin formularea unei cereri scrise, datate și semnate, trimise la adresa Piața Avram Iancu nr. 7 loc. Carei jud. Satu Mare, sau prin email la adresa office@onixplus.ro.

 

Formularul de înregistrare completat de clienții noștri va conține informații personale pentru identificarea și contactarea persoanelor. Administratorii și proprietarii paginii de web onixplus.ro pot dezvălui datele cu caracter personal către terți pentru (a) conformare la legislația în vigoare; (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale paginii onixplus.ro (c) protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau a serviciilor. Administratorii paginii onixplus.ro nu vor vinde, închiria, transfera, publica sau licenția datele personale ale utilizatorilor.

s.c. Ricreata s.r.l. nu își asumă responsabilitatea pentru problemele care influențează sau slăbesc securitatea serverului pe care este găzduit baza de date cu informațiile personale ale utilizatorilor.

Pagina de web onixplus.ro este proprietatea companiei și este administrat de s.c. Ricreata s.r.l. cu sediul, Piata Avram Iancu nr.7 loc. Carei, jud. Satu Mare, având număr de ordine de la Registrul Comerțului J30/641/2003 C.U.I. RO15642688.


Produsul a fost adaugat cu succes in cos
Cantitate:
Total:
Aveti 0 produse in cos. Aveti 1 produs in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total transport: (cu TVA) To be determined
TVA: 0,00 lei
Total: (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizeaza cumparaturile