Livrare si Returnare

Livrare si returnare


TRANSPORT

Livrarea produselor se face prin curier rapid - Urgent Cargus - in maximum 48 de la confirmarea comenzii. Livrarea produselor costa 21,00 lei pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid Urgent Cargus. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare. Puteti verifica costul de transport pentru localitatiile in afara ariei de acoperire al firmei de curierat Urgent Cargus pe: https://www.urgentcargus.ro/Private/Calculator.aspx
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 200 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori.
Comenzile efectuate sambata si duminica se livreaza luni.
In cazul in care doriti sa specificati ora de livrare, sau alte informatii legate de livrarea coletelor, va rugam sa scrieti în secțiunea de Observații aceste lucruri, inainte de finalizarea comenzii. 
Livrarea produselor prin Posta Romana se face in 2-5 zile lucratoare, costa 12,00 pentru orice localitate din tara. Informatii necesare despre returnarea articolelor


Potrivit art. 4 lit. B din Ordonanta Guvernului nr.130/2000 fiecare client are dreptul sa informeze compania s.c. Ricreata s.r.l. despre intentia sa de a renunta la o comanda sau cumparare fara motivare sau penalitati, in termen de 15 zile lucratoare de la preluarea produsului la adresa de email office@onixplus.ro. Produsele sunt acceptate pentru retur daca au o conditie perfecta, in ambalajul original completat de talonul de retur sau o copie de pe factura si se trimit la adresa Piata Avram Iancu nr. 7 loc. 
Carei, jud. Satu Mare, cod postal. 445100 magazin ONIXPLUS. Returul se va face prin serviciile companiei de curierat Urgent Cargus transportul fiind platit de catre cumparator. Pastrati factura si bonul fiscal.

Returnarea banilor se efectueaza in cel mai scurt timp dupa verificarea produsului sau a produselor returnate  prin transfer bancar în contul indicat de catre client.

Compania s.c. Ricreata s.r.l. cui. RO15642688 cu nr. Inregistrare Registrul Comertului J30/641/2003 isi rezerva dreptul la solicitarea achitarii pagubelor care apar din cauza folosirii necorespunzatoare a produselor. Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea produsului va fi achitata în termen de cel mult 30 de zile prin transfer bancar sau mandat postal. Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele care apar in urma furnizarii informatiilor eronate (beneficiar cont, numar cont, numele bancii) de catre client. 


Produsul a fost adaugat cu succes in cos
Cantitate:
Total:
Aveti 0 produse in cos. Aveti 1 produs in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total transport: (cu TVA) To be determined
TVA: 0,00 lei
Total: (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizeaza cumparaturile