Despre Noi

Despre noi

 

Am înființat primul nostru magazin în 2003, din momentul în care am primit primul feedback pozitiv, comercializarea modelelor de haine tradiționale și plus size împreună cu o serie de accesorii stilate a devenit o pasiune pentru noi. :) Ne-am gândit să ne extindem activitatea prin intermediul unui magazin online. Astfel admiratoarele de modă vor avea posibilitatea să achiziționeze haine casual, haine formale sau pentru birou într-un mod simplu și comod. Suntem conștienți de faptul că, un program aglomerat sau distanța nu vă permite să ne vizitați personal.

 

Selecția noastră de haine femei, lenjerii respectiv accesorii (de ex: genți, bijuterii fantezie sau cu pietre Swarovski) este completată și îmbogățită în continuare.

 

Stilul vestimentar pe care-l abordăm pornind de la lenjerie la cele mai mici detalii cu care ne întregim ținutele reflectă personalitatea noastră. Creatorii de modă demonstrează felul în care putem să accentuăm atuurile noastre fizice și să scăpăm de misconcepții și inhibiții. Ne-am propus să ne concentrăm puțin pe un domeniu ignorat și evitat de majoritatea brandurilor cunoscute: moda plus size.

 

Fiindcă perfecțiunea este relativă și subiectivă, iar mărimea pe care o purtați nu vă definește, vă încurajăm să vă îmbrățișați frumusețea! Magazinul nostru vă oferă elementele necesare pentru o transformare vestimentară dramatică și spectaculoasă. :) Bluze mărimi mari, rochii, fuste și pantaloni XXL sunt câteva dintre propunerile noastre.

 

Pe lângă activitatea de comercializare dorim să stabilim o relație cât mai strânsă cu clientele noastre. De aceea, ne-am propus să oferim atenție specială observațiilor privind produsele, detaliile tehnice respectiv tot ce este legat de felul în care ne prezentăm produsele sau ne completăm stocul de piese vestimentare. Ne face mare plăcere să răspundem la întrebări și să vă oferim sfaturi utile legate de construirea unei garderobe complete. 


Produsul a fost adaugat cu succes in cos
Cantitate:
Total:
Aveti 0 produse in cos. Aveti 1 produs in cos.
Total produse: (cu TVA)
Total transport: (cu TVA) To be determined
TVA: 0,00 lei
Total: (cu TVA)
Continuati cumparaturile Finalizeaza cumparaturile